dilluns, 7 d’abril del 2014

Guacamole


No sé si haureu vist la pel·lícula "Gru 2". Hi ha un dolent molt dolent, que és propietari d'un restaurant mexicà, que es diu "el Macho". Quan vaig veure la versió en català, estava espectant per saber com li haurien posat... "el Mascle", potser???
 
Doncs no, a la versió en català, el Macho és el Macho, com no podia ser d'una altra manera!!! Bé, més aviat seria "el Machoooo", amb l'entonació mexicana inclosa. I em va fer molta gràcia!!! De fet, tota la pel·lícula fa molta gràcia en general.
 
En una de les escenes, a on el Macho fa una festa mexicana, els cambrers porten uns barrets fets de "nacho" que per dins són plens de guacamole, i per menjar-lo partien un trosset de barret i el sucaven a dins... No crec que fos aquesta recepta, però aquí us deixo la meva lliure versió. Andeleeee!!!
 
Ingredients
  • 1 alvocat gran madur (o dos de mitjans)
  • 1 ceba tendra o de Figueres
  • 1 tomàquet gran (o dos de mitjans)
  • 1 llimona mitjana
  • Sal i oli d'oliva per amanir
Preparació
 
Partim l'alvocat per la meitat, treiem l'ós i anem posant la polpa en un bol. Agafem una forquilla i anem xafant l'alvocat.
 
 
Quan estigui ben xafat i barrejat, afegim la ceba tallada a dauets petits i el suc de mitja llimona. Seguim barrejant. Afegim els tomàquets tallats a dauets petits, dos polsims de sal i un raig d'oli d'oliva.
 

Seguim barrejant amb la forquilla i ho tastem. Si el gust és un xic insuls, doncs afegim un bon raig més de suc de llimona, tornem a barrejar i tastem de nou.
 
I ja el tindrem llest!!! Ben sà i ben bo. Us deixo amb un tall d'una cançó de la pel·lícula, que dóna molta energia i bon rotllo per començar la setmana.
 
 
Que tingueu una dolça (i happy) setmana!!!

4 comentaris :

  1. Quina bona pinta!!!! Només falta obrir la bossa de nachos i començar a ficar cullarada al guacamole!!!!
    I la guinda final el video! Molt bon acompanyament!
    Fecilicitats pels teus plats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! La veritat és que és molt senzill i passa la mar de bé, anima't a fer-lo!! Gràcies per les teves paraules.
      Una abraçada,

      Elimina
  2. Boníssim. A casa en fem sovint, de guacamole. És tan refrescant, oi? T'ha quedat motl xulo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Acostuma a caure un cop per setmana!!! Moltes gràcies!
      Una abraçada,

      Elimina

M'encanta llegir els teus comentaris. Gràcies per visitar-me, i fins aviat!!!