dimarts, 22 d’abril del 2014

Cake Pops de Sant Jordi


La Diada de Sant Jordi és un d'aquells dies que te'l passaries tot voltant pel carrer, mirant i admirant l'ambient, la gent, les parades... Un dia diferent, ple d'il·lusió i de màgia, no n'hi ha cap d'altre que se li pugui assemblar.
 
A casa és especial per molts motius, però també perquè la meva neboda va nèixer un dia de Sant Jordi. I el pas del temps ha demostrat que no podia haver estat d'una altra manera, doncs té la pell suau i delicada com els pètals de les roses, la convicció d'un bon cavaller i els ulls li brillen com si tot l'any fos una festa...
 
La primera aportació del bloc a la Diada, aquestes roses en forma de cake pop. Senzilles de fer i molt més resultones del que jo havia imaginat quan barrinava què podia preparar. Som-hi!!!
 
Ingredients
  • 100 grams de nutella
  • Tires de llaminadures de color verd
  • "Tasty Melts" vermells
  • Pals de broqueta
Preparació
 
Ho podeu fer amb qualsevol pa de pessic que tingueu a casa, o fins i tot un de comprat. Esmicolem el pa de pessic en un bol fins que quedi fet molles, afegim la nutella i barregem bé amb una cullera fins que quedi una massa compacta. Agafem porcions de la massa i els hi donem forma de cilindre.
 

Quan haguem acabat, les posem uns quinze minuts al congelador. Passat aquest temps, desfem els "tasty melts" en un bol al microones, de 30 segons en 30 segons, fins que quedin ben líquids. La meva idea inicial era fer les roses cake pop amb xocolata blanca, però vaig veure els "tasty melts" al supermercat Aldi, i vaig decidir probar-los. Són com els Candy Melts, però d'una altra marca.


Quan tinguem els "tasty melts" desfets, agafem els pals de broqueta, mullem la punta i la clavem al cilindre. Repetim aquesta operació amb tots els cilindres. Això serveix perquè la broqueta quedi fixada al cake pop i no rellisqui. 
 

 
Agafem el primer cake pop al que li havíem clavat la broqueta, i el banyem en els "tasty melts". Donem un parell de voltes per a que caigui l'excès de cobertura, i el posem en un got de tub ben alt. Amb una tira de llaminadura verda, li fem una volta per sota el cake pop i l'enganxem pels costats.
 
Com que el cilindre de cake pop està fred del congelador, la cobertura s'eixuga de seguida. Anem repetint l'operació fins que els acabem tots. I ja els tindrem llestos!!! Amb aquestes proporcions en surten uns quinze més o menys.
 

 
Que tingueu una dolça Diada!!!

4 comentaris :

  1. Que guapes, aquestes roses! I no semblen molt difícils! Feliç Diada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Marina, feliç Diada per a vosaltres també!!
      Una abraçada,

      Elimina

M'encanta llegir els teus comentaris. Gràcies per visitar-me, i fins aviat!!!