dilluns, 4 de novembre del 2013

Xips de moniato


És curiós de vegades com canviant la forma de presentar els aliments passen de ser quelcom que ni tastaríem a fer-ho volar del plat. Per exemple,
 
- Un rostit de carn que fa bola a la boca, convertit en croquetes passa de seguida.
- Una verdura que costa moltíssim de menjar, triturada en purè passa sola.
- Una galeta que s'ha posat dura, sucada amb la llet està deliciosa.
- Una hamburguesa que ha quedat seca, amb formatge fos a sobre és irresistible.
 
Us vénen al cap més coses? M'encantaria que les compartíssim!!!
 
Això és el que ha passat amb aquest moniatos. Ara a la tardor estan preciosos, i a casa cuits al forn només me'ls menjo jo... Vam canviar la presentació i va ser qüestió de segons!!! I com es van quedar a casa? Doncs... de pasta de moniato!!! :)
 
Ingredients
  • Moniatos
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
 
Preparació
 
Pelem els moniatos, els netegem sota l'aigua i els eixuguem bé amb un drap. Els tallem ben finets amb un ganivet, de manera que els talls quedin gairebé transparents.
 
 
Posem a escalfar l'oli en una paella, i quan estigui ben calent hi llencem un grapat de xips de moniato. Quan siguin dauradets i cruixents, els treiem de la paella i els posem en un plat amb paper de cuina, per treure l'excès d'oli. Afegim la sal mentre encara són calents.
 
Anem repetint l'operació fins que acabem amb tots els xips. I ja els tindrem llestos per menjar!!! Són boníssims tant d'aperitiu com d'acompanyament.
 
Espero que us hagin agradat i us animeu a fer-los. Gràcies per visitar-me!!!
 
Que tingueu una dolça setmana!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

M'encanta llegir els teus comentaris. Gràcies per visitar-me, i fins aviat!!!