dilluns, 18 de novembre del 2013

Bastonets d'aniversari


Fa uns quants dies que no publico res, vet aquí el motiu... Ha estat l'aniversari d'una de les meves nines, i hem tingut molta feina preparant coses!!! Que si un dinar familiar, que si què farem de postres, que si un pastís d'aniversari...
 
I a banda de la feina de fer-ho, la de pensar-hi, la d'imaginar-ho... Igual que vam estar nou mesos imaginant com seria la vida quan naixés aquell cigronet que tenia a la panxa, que ara ja s'ha fet molt gran i també imagina amb nosaltres, bé, molt més que nosaltres...
 
Ara que hem tornat a una relativa calma, us podré anar explicant tot el que hem fet, començant pel que vam preparar per portar als seus companys de classe.
 
Amb la base de pa de la recepta de la pizza, hem fet aquests bastonets de pa amb xocolata, espero que us agradin. Som-hi!!!
 
Ingredients 
  • 250 ml d'aigua
  • 30 grams de llevat fresc de forner
  • 500 grams de farina
  • 25 ml d'oli d'oliva
  • 10 grams de sal
  • 200 grams de xocolata per a postres
Preparació
 
Seguim els mateixos passos que per la recepta de la pizza. Un cop haguem posat la massa a la nevera, piquem la xocolata ben petita i la posem en un recipient al congelador. 

 
 
En el moment de treballar la massa, hi afegirem la xocolata i la barrejarem amb les mans. Quan estigui ben integrada, l'estirem ben fineta i amb un tallador de pizza marquem els bastonets.
 
Agafem un per un, els hi donem la forma del número desitjat i els anem dipositant a la safata del forn. Els posem a coure 10 minuts a 230º, fins que quedin una mica dauradets.

 

Quan siguin freds del tot, els hi clavem mig pal de broqueta, posem una bossa de cel·lofana i un llacet. I ja tindrem llestes aquestes piruletes de pa amb xocolata, que són molt sanes i semblen una xuxe sense acabar-ho de ser. Crec que entre els nens van volar...
 
Que tingueu una dolça setmana!!!

2 comentaris :

  1. Oh! Que idea tan original! No lo descarto para el cumple de mi principito!
    Manuela,

    ResponElimina
  2. Seguro que triunfas! Es una forma de comer pan con chocolate distinta, y a los peques les encanta!!! Gracias por tu comentario.
    Un abrazo,

    ResponElimina

M'encanta llegir els teus comentaris. Gràcies per visitar-me, i fins aviat!!!