dimecres, 28 de maig del 2014

Primer aniversari

 
 
Hi havia un anunci, ja fa uns quants anys, que al final un deia "y parece que fue ayer", i un altre li contestava "es que fue ayer..." No me'n recordo ni de què anunciaven, però sé que cada cop que sentia la frase em feia molta gràcia.
 
Doncs bé, sembla que va ser ahir quan em vaig liar la manta al cap i el davantal a la cintura, i vaig decidir començar amb aquest bloc. I ja fa un any, així, en un ras-ras, que diria en Pau del Super 3.
 
Així doncs, disculpeu-me però avui no hi ha recepta. Avui no puc fer una altra cosa que donar-vos infinitament les gràcies. A tots els que heu dedicat un sol instant a mirar aquest racó de bogeria. A tots els que heu deixat comentaris, i a tots els que no n'heu deixat. A tots els que m'animeu i em feu costat. A tots els qui heu fet de conillet d'índies de les meves receptes.
 
I com no podia ser d'altra manera, a la meva família i els meus éssers estimats, molt especialment al meu home de la casa i a les meves dolces nines. Perquè ells són la meva font inesgotable d'inspiració i els que més sovint em repeteixen que sóc la millor cuinera del món, encara que sigui mentida.
 
M'hagués agradat publicar més receptes, canviar la imatge del bloc, fer més fotos, ser més activa... però el meu dia a dia no dóna per més. Sé d'on vinc però no sé a on em portarà tot això, ni fins quan ho faré durar... Però només que a una sola persona, al mirar el bloc, li hagin entrat ganes de posar-se a la cuina, el meu humil propòsit haurà donat el seu fruit.
 
Una gran i dolça abraçada per a tots vosaltres!!!

4 comentaris :

  1. Per molts anys guapíssima! Segur que cumpliras molts més, un petó ben gros, muuuuuaak!!

    http://lesreceptesquemagraden.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Pilar! És un plaer llegir els teus comentaris.
      Una abraçada,

      Elimina
  2. un año ya!!!! madre mia, como pasa el tiempo....muchas felicidades! y muchas gracias por compartir tus recetas!!! un beso enorme
    Manuela.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a vosotros por vuestros ánimos y vuestro apoyo!! Contribuyen a que esto sea posible.
      Un abrazo,

      Elimina

M'encanta llegir els teus comentaris. Gràcies per visitar-me, i fins aviat!!!